Ja püüdsimegi sügise purki, mahlasest ja magusast peedist sai peedi-wasabi hummus, spinat värvis ja vitaminiseeris roheliseks traditsioonilise hummuse, punane kapsas säilitas ahjus oma värvi ja temast sai lillakas pesto. Hummusteriiulile lisavad värvi oranzikas päikesekuivatatud tomatite pesto ja kurkumi-kollane vürtsikas hummus.
Uudisena on letis magusad hummused – sokolaadi ja jõhvika-kaneeli. Määri neid oma hommikuleivale-saiale-riisikoogile ja teed kehale head.
Koogiletti lisasid värvid ploom ja õun. Mõlemad pistsime crumblisse ehk põhjata kooki,ühele lisasime soolast karamelli juurde ja teisele vürtse ning pähkleid ning mõlemad gluteenivabad küpsetised viivad lihtsalt keele alla. Varsti võib neid elida ka ehk kohvikust, sinnamaani vaid poest saadaval…