Wikpedia: Gordon James Ramsay, OBE (born 8 November 1966)[1] is a Scottish chef, television personality andrestaurateur.[2] He has been awarded a total of 12 Michelin Stars[3] and, in 2001, became one of only three chefs in the United Kingdom to hold three Michelin stars at one time;[4] only Joël Robuchon and Alain Ducasse have been awarded more.[5]
GORDON RAMSAY RETSEPTIRAAMAT esmakordselt EESTIKEELSENA! esmakordselt EESTIS ja NOPis!! NOPis on saada nii raamatut ennast kui ka kahte rooga sellest raamatust: NOP valis hommikusöögi juurde välja Hispaania tortilla, millele lisas creme fraiche ning vürtsika salati ning Tabboleh, mis on üks tore bulgursalat ja mujal riikides endale hoogsalt populaarsust kogunud. Mõlemaid toite on saada nii kohvikus kui kaasamüügina, aga peale meie tehtud roogade maitsmist – kokake ka ise!!! See on tore ajaviide praegusel hallil ja pimedal ajal, nojah, vahetevahel peab muidugi peoga vitamiine sööma, et üldse energiat midagi teha oleks, aga ühe toreda toidu valmistamine veel armsamale perele või toredatele sõpradele on energiallikas omaette – uskuge! :)
Ramsay raamat toob teieni valiku MAAILMA KÖÖKI ehk siis itaalia, hiina, prantsuse, jne, kokku 10 erineva maa toite. Ta on eri rahvaste köökidest välja valinud oma lemmikretseptid, seega meie eest töö ju ära teinud ning ei jää muud üle, kui tööle asuda! Lisaks isuäratavatele retseptidele tutvustab meisterkokk spetsiaalseid võtteid mõnede eripäraste roogade valmistamiseks, nagu näiteks, kuidas vormida ravioole, samosasid ja Hiina pelmeene. NOP uuris läbi pea kõik retseptid ning võib kinnitada, et need on jõukohased igale harrastaja tasemel kokkajale, kusjuures koostisained, maitseained on pigem tavapärased kui väga eksootilised, seega kättesaadavad ja mitte (halbu) üllatusi pakkuvad!:)
Jõudu kokkamiseks ja mõnusat toidunautimist!