Meie üheksas gurmeeturg on selleks korraks taas peetud. Ilmataat õnnistas meid imeliselt särava sügispäevaga ja turulkäijaid ja -olijaid tõid energiat ja positiivset meelt, mida jätkub meil veel kauakas.
Tutvustasime putukajahu, süüria toitu, naturaalseid veine, suur rõhk oli juuretisetaignal põhinevatel toodetel, millest tehakse saia, siakesi, NOP tegi ka keekse, vahvleid, babkat. Tõime fookusesse hapendatud juurikad ja kimchid, mis on meie kehale tõsiselt kasulikud ning mitte kikerhernepõhised hummused. Sai mekkida kasesiirupit koos ülihea parmesaniga, teada kuidas maitseb ja kuidas tehakse eestimaa parimat gini ja toonikut, milline on kõrgekvaliteetne sokolaad ja viia koju kaasa värsket kitsejuustu. Muidugi olid kohal ka parimad valitud kästiöö pelmeenid ja kohupiimad, sõirad, jäätised, väetaime nõgesest tehtavaid tooted, andsime mekkida kuidas maitseb ülikvaliteetne kala, purkidesse oli tehtud Setomaa siirupeid, siidreid, moose, hoidiseid. Sai ilma suhkruta leiba, suitsutatud mustsõrta likööri, mahetalu juurikaid-salateid, mehhiko minikurke ja põnevaid meesegusid. Tänud kõigile – teiega on alati väga mõnus! Järgmisel sügisel jälle! Turul jalutasid ja täname @tuulikorsar @kristelraesaar. Hunnikus pilte saad veel kiigata meie FB lehelt ;) @kohviknop