Teate et eriti nüüd, päikesevaesel kasulik süüa rohelist lehte? Nagunii teate. Tavaliselt ainult juhtub nii olema et see Teadmine-Tegutsemine lõhe kipub suur olema, vähemalt meie kogemuste põhjal rääkides.. Seepärast täna, toredal sombusel päeval, otsustasime oma tegutsemise ära teha ning valmistada valmis Võrsepommi – porgandid, apelsinid, sidrun ning peotäis kättejuhtuvaid võrseid: päevalille ja/või hernevõrseid, vesikresse… Tulemus sai tore. Vesikressiga maitseb jook natuke hapukalt, vesikress ise tugeva vürtsika maitsega. Hernevõrsetega maitseb natuke hernerohune ning päevalillevõrsetega meeldivalt pehme. Kui arvestada seda, kui palju häid rohelisi vitamiine selle sisse läheb, siis maitsku pealegi natuke sambla moodi – täpselt selline see peabki olema, kehale hea!
Napsa nüüdsest meie juurest kaasa!
PS. Hernevõrseid on väga hea ka pasta peale visata – maitsevad nagu värsked herned!